Om Kim Lund Johansen

Ølsmagning

Kim tilbyder et varieret udvalg af smagningstemaer. Lær om stilarter, bryg metoder, indkøbssteder og om øl rejsemål. For mere information kontakt venligst Kim eller klik læs mere.

-:: Læs mere ::-

Om Kim Lund Johansen

Kim Lund Johansen

Baggrund

I 2003 forvandlede Kims interesse for øl fra noget man blot drikker til en altoverskyggende passion. Han begyndte at anmelde øl på RateBeer.com i 2005 og i dag er han en meget erfaren øl anmelder med mere end 10000 øl bag sig. Erfaring opnået gennem utallige ølrejser, studier til artikler, foredrag og ølsmagninger har givet ham stor viden om øllets verden. Han har inspireret mange mennesker til at træde ind i specialøllets verden og bryggere til at prøve kræfter med den ædle drik lambik. Hans mangeartede aktiviteter indenfor øllets verden har gjort ham til en væsentlig bidragsyder til scenen. Med speciale i Lambik, flamske rød og brun, er han idag en af de ledende anmeldere, guider og foredragsholdere når det gælder de stilarter.

Brygger

Kim kastede sig over brygningens kunst i 2014 og hurtigt herefter satte han sine spor på den hjemmelige scene, med tre Guldmedaljer til DM i Håndbryg 2015. Det følgende år vandt han to Guld og en Sølv. Til EM i Oktober måned blev han tillige nummer 4 med en Barrel Aged Imperial Stout.

I maj måned 2016 lavede Kim et samarbejdsbryg med Tjekkiske Raven med opskriften fra hans 2015 DM vinder i kategorien IPA. Gunslinger IPA.

Nuværende aktiviteter

Foruden brygningen anmelder Kim stadig øl på RateBeer.com, afholder smagninger, seminarer og leverer rejse vejledninger.
Forside   |   Ølsmagning   |   Blog   |   Baggrund   |   Referencer   |   Kontakt